ATENCIÓ – Activitats 2020

Amb l’aparició del Coronavirus anomenat Covid-19 a la nostra societat, el projecte de programa presentat a l’Ajuntament de Terrassa que subvenciona amb un percentatge econòmic a les entitats sense ànim de lucre, i en aquesta cas la nostra entitat com a Associació Veïnal ho es, es veurà afectada pel desenvolupament del programa d’activitats presentada i restem a l’espera que l’Ajuntament convoqui alguna reunió via vídeo conferència i aporti alguna solució als entrebancs que suposarà per les entitats veïnals, ja aquesta realitat afecta a tots els Terrassencs i totes les Terrasenques i suposarà tenir que canviar per nous esquemes en funció dels calendaris que vagin presentant les autoritats sanitàries competents.

One thought on “ATENCIÓ – Activitats 2020

  1. Pingback: 1phonetic

Los comentarios están cerrados.